Εκπαίδευση για Καταδύσεις (Scuba Diving)

Ο ενθουσιασμός για την πρώτη σου κατάδυση είναι έκδηλος στο πρόσωπό σου, και αδημονείς να εξερευνήσεις τον μυστήριο κόσμο του βυθού. Απομένει όμως ένα τελευταίο βήμα, προτού ξεκινήσεις την μοναδική αυτή περιπέτεια. Χρειάζεσαι την σωστή εκπαίδευση, η οποία θα διασφαλίσει τη δική σου ασφάλεια αλλά και των γύρω σου, καθ όλη τη διάρκεια της εξερεύνησής σας στον υποθαλάσσιο κόσμο. Μην τρομάζεις! Η εκπαίδευση είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να απολαύσεις το κάθε της λεπτό. Αυτό το προστάδιο θα είναι εξίσου διασκεδαστικό και εντυπωσιακό με την κατάδυσή σου στο βαθύ γαλάζιο. Πάρε βαθιά αναπνοή και φύγαμε!

Διαθέσιμα Μαθήματα Κατάδυσης

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να προσφέρει στον μελλοντικό δύτη την απαραίτητη θεωρητική κατάρτιση, αλλά και την ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων, οι οποίες θα του επιτρέψουν να καταδύεται με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές κατηγορίες μαθημάτων, ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός.

Τα μαθήματα είναι αναγνωρισμένα από την Επαγγελματική Ένωση Εκπαιδευτών Καταδύσεων (PADI), και ο δύτης λαμβάνει το αντίστοιχο πιστοποιητικό για κάθε κατηγορία μαθήματος που ολοκληρώνει. Τα πιστοποιητικά αυτά ισχύουν και αναγνωρίζονται σε όποιαδηποτε χώρα ταξιδέψεις, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να εξερευνήσεις τα νερά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αν ποτέ το αποφασίσεις. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος αριθμός σχολών που προσφέρουν τα μαθήματα αυτά. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτή που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου.

Βασική Εκπαίδευση

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν διαφορετικά μαθήματα, από τα οποία μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Μερικά από τα μαθήματα που προσφέρονται είναι δύτης στα ανοικτά νερά, εξειδικευμένος δύτης στα ανοικτά νερά, ή δύτης διάσωσης.

Ειδικότητες

Αν ψάχνεις να ενισχύσεις την καταδυτική σου εμπειρία ζώντας μια πιο συναρπαστική περιπέτεια, έχεις τη δυνατότητα να το πράξεις. Πέραν των βασικών μαθημάτων, προσφέρονται και διάφορες ειδικότητες, όπως για παράδειγμα νυχτερινός δύτης, δύτης για βαθιά νερά και δύτης με φιάλη εμπλουτισμένου αέρα.