Έχεις πλέον ήδη εξοπλιστεί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, που απαιτείται για μια ασφαλή κατάδυση. Είσαι έτοιμος να καταδυθείς στα καταγάλανα νερα της Ελλάδας;

Ή μήπως όχι; Νιώθεις πως κάτι σου λείπει; Μήπως θέλεις να ενισχύσεις την εμπειρία σου και να προσαρμόσεις την κατάδυση στα δικά σου μέτρα; Τότε έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις επιπρόσθετο εξοπλισμό, πέραν του βασικού και ελάχιστου εξοπλισμού που απαιτείται. Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να ζήσεις μοναδικές καταδύσεις.

Έχεις ήδη ”χορτάσει” από τις καταδύσεις αναψυχής και θέλεις να εξερευνήσεις τον βυθό σε ένα πιο ακραίο περιβάλλον; Αναρωτιέσαι αν έχεις αυτή τη δυνατότητα; Η απάντηση είναι απλή. Βεβαίως και την έχεις! Με τον σωστό εξοπλισμό, όλα είναι εφικτά.

Παρελκόμενα Στολών Κατάδυσης

Σε περίπτωση που θέλεις να καταδυθείς σε σημεία που επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή όπου απαιτούνται αυξημένα μέτρα ασφάλειας λόγω της φύσης του βυθού στο συγκεκριμένο σημείο, μπορείς να εξοπλιστείς με κουκούλα κατάδυσης, γάντια, καλτσάκια και μποτάκια. Θέλεις όμως να το πας κι ένα βήμα παραπέρα; Συνδυάζοντας τα παρελκόμενα αυτά με στολή κατάδυσης στεγανού τύπου, έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις το βυθό ακόμη και σε μολυσμένο περιβάλλον, χωρίς να θέτεις την υγεία σου σε κίνδυνο.

Θαλάσσιο Κυνήγι

Αν ενδιαφέρεσαι για μια διαφορετική περιπέτεια στον θαλάσσιο κόσμο, κυνηγώντας ταυτόχρονα με την εξερεύνηση του βυθού, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ψαροντούφεκο. Πάρε αυτό που σου ταιρίαζει και ξεκίνα το κυνήγι! Θα αποκομίσεις σίγουρα πολλές εμπειρίες, τις οποίες θα θέλεις να μοιραστείς με φίλους και γνωστούς.

Καταδυτικά Σκούτερ

Για μια αλλιώτικη και συνάμα διασκεδαστική εμπειρία, έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις μεγαλύτερη έκταση στο βυθό, χρησιμοποιώντας το καταδυτικό σκούτερ. Άσε το σκούτερ να κάνει τη δουλειά για εσένα, ενώ εσύ απολαμβάνεις τις συγκλονιστικές στιγμές που προσφέρει η κατάδυση.

Επίλεξε τον εξοπλισμό που ταιρίαζει στις δικές σου προτιμήσεις. Είσαι πλέον πλήρως εξοπλισμένος και πανέτοιμος, για να ζήσεις μαγευτικές στιγμές στο βυθό της θάλασσας!